• Kralja Tomislava 10, Sisak
  • gradski-muzej-sisak@sk.t-com.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Kralja Tomislava 10

Sisak, Hrvatska

044/ 811-811

Kontakt telefon

Noć muzeja 2018.

Gradski muzej Sisak i ove se godine može pohvaliti uspješnom Noći muzeja. Velikoj posjećenosti u toj noći zasigurno je doprinijela i glavna tema sport koji je sastavni dio naše svakodnevnice, ali i nezanemariv dio naše povijesti i kulture.

Izložba „70 godina košarke u Sisku 1947.-2017.“, predavanje „Sport i politika. Nogometni rat Tita i Staljina 1952.“ dr. sc. Hrvoja Klasića, predstavljanje sportskih udruga i klubova, razne igre za djecu, turnir u šahu i mnogi drugi sadržaji oduševili su brojne posjetitelje. Kako je interes građana za ovu manifestaciju iz godine u godinu sve veći govori i broj od 1276 posjetitelja koji su u toj noći razgledali sisački muzej.

Zahvaljujemo svim posjetiteljima na odazivu, nadamo se da je u bogatom programu svatko mogao pronaći nešto za sebe te da će Noć muzeja i u predstojećim godinama biti nezaobilazni kulturni sadržaj u gradu Sisku.

Također zahvaljujemo i našim sponzorima Carlsberg Croatia d.o.o., Mlin i pekare Sisak d.o.o., Restaurant Cocktail i Zalogajnica Mira Damjanović koji su nas velikodušno podržali i doprinijeli uspjehu ove važne kulturne manifestacije, brojnim udrugama i klubovima koji su kroz svoje predstavljanje doprinijeli  promicanju sporta i sportske kulture, te naposljetku našim volonterima koji su nam poklonili svoje vrijeme i rad te svakog posjetitelja dočekali s osmjehom na licu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print