Kralja Tomislava 10

Sisak, Hrvatska

044/ 811-811

Kontakt telefon

“The War To End All Wars – The Movie”

Gradski muzej Sisak je jedan od 104 muzeja diljem svijeta koji je dobio odobrenje za premijerno prikazivanje animiranog filma “The War To End All Wars – The Movie” u izdanju glazbene skupine Sabaton realiziranog u suradnji s Yarnhub Animation Studios.

Sabaton je švedski heavy metal band koji u svojim pjesmama obrađuje teme iz povijesti, a u ovom projektu pričaju priču o Prvom svjetskom ratu i direktno je povezan sa njihovim zadnjim studijskim albumom The War To End All Wars iz 2022. godine.

U Gradskom muzeju Sisak održati će premijerno prikazivanje animiranog filma “The War To End All Wars – The Movie”!

Zbog velikog interesa za ovo događanje i kvalitetnijeg doživljaja odlučili smo organizirati još jedno prikazivanje, prvo prikazivanje će biti održano u 19,30, a drugo u 20,30 sati. Oba prikazivanja će se održati u subotu, 4. studenog u prostoru Gradskog muzeja Sisak.

Ulaz je besplatan, a prijaviti/rezervirati mjesto možete do subote, 4. studenog 2023. u 12,00 sati na kontakt predrag.jelic@muzej-sisak.hr

Više o Sabatonu možete saznati na poveznici: https://www.sabaton.net/

Više o albumu Sabatonovim albumu The War To End All Wars možete saznati na poveznici: https://www.sabaton.net/discography/the-war-to-end-all-wars/

Više o ovom projektu možete saznati na poveznici: https://movie.sabaton.net/

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print